HCU Logo
Het verbindend element

Leidingcomponenten

Snijringkoppelingen

HCU voert een compleet programma snijringkoppelingen volgens DIN 2353 van 6 t/m 42 mm. Kwalitatief hoogwaardige, Duitse kwaliteit. Zo zijn alle inschroefkoppelingen voorzien van een zachte afdichting en de voorgemonteerde wartelmoeren zijn voorzien van dichtkegel met o-ring. Uit voorraad leverbaar in staal en roestvrij-staal 316. Onze voorraad stelt ons in staat snel te kunnen leveren.

Hogedrukbuis

Een groot assortiment naadloos getrokken hogedrukbuis levert HCU uit voorraad. Leverbaar in staal en roestvrijstaal 316. Ook verzorgt HCU de hydrauliek piping bij nieuwbouw en revisie. Wij meten in, tekenen, verzorgen de (prefab) fabricage, levering en de montage van de op maat gemaakte en gebogen leidingen en slangen.

Leidingbeugels

Leidingbeugels zijn leverbaar in diverse buisafmetingen en materiaalsoorten. Verkrijgbaar in kunststof, massief rubber en aluminium. De dekplaten, onderplaten en bouten zijn ook leverbaar in roestvrijstaal 316.  Tevens biedt HCU m.n. voor de scheepvaart-industrie en machinebouw een uniek concept voor het beugelen van hydraulische buis.  buismaten van 8 t/m 42 mm kunnen op 1 hoeklijn gemonteerd worden. Resultaat:  een aanzienlijke tijdsbesparing bij montage. 

SAE flenzen

Ook hier een compleet programma SAE 3000 em 6000 PSI flenzen. Leverbaar in staal en roestvrijstaal 316.  Ondermeer draadflezen, aanlasflenzen, inlasflenzen, blindflezen etc.

Adapters

Adapters zijn leverbaar in vrijwel alle combinaties van draadsoorten metrisch, BSP, NPT, JIC (37° flare), UNF, SAE en ORFS.

Klik hier voor: Leidingcomponenten